O nás

Využili jsme veškeré předchozí zkušenosti s Laser Game Arénami s cílem vytvořit něco výjimečného. U nás si přijdou na své nejen příznivci sportu a adrenalinové zábavy, ale také ti, kteří hledají příjemné místo k posezení s šálkem dobré kávy. Dále pro Vás máme spoustu zábavy při hraní deskových her a stolního fotbálku nebo chvíle pohody při čtení zapůjčené knihy.

U nás se zabaví všechny věkové kategorie, starší u laser game 🔫, virtuální reality 🎮, nebo stolního fotbálku a pro ty nejmenší máme dětský koutek 🧸. Přijďte si k nám užit spoustu legrace a zábavy, posedět s přáteli nebo si odpočinout. Těšíme se na Vás.

CO O NÁS ŘÍKAJÍ

Oskliva Manicka
Oskliva Manicka
2024-01-13
Supr na pomery ČR...2 patrova laser arena..ackoliv 2. patro neni zadna mega plocha...rozhodne druhe patro hru zatracene vylepsilo..prijemne domaci zazemi...vhodne i pro cekajici s detmi...prima detsky koutecek,dovezou sem i pizzu,jde si zpestrit cas i virtualni realitou...a po vsem se lze prirozene vysprchovat...proste palec nahoru👍
Hilar Šlosar
Hilar Šlosar
2024-01-08
Dobře udělána aréna. Byl jsem velice spokojen jak s personálem, tak služeb které zde nabízí
M S
M S
2023-11-07
Skvělá zábava a ochotní pracovníci
Ema N.
Ema N.
2023-08-29
Dvoupatrová lasergame! Dokonalý! Sice jsou vesty trochu nepříjemné na nošení, ale vůbec to neovlivní ten zážitek!
Lada Luská
Lada Luská
2023-08-12
Perfektní oslava narozenin, prostorné příjemné, veselé prostředí, laskavá, trpělivá a milá obsluha, kvůli posunutí zápasu našich ml.hokejistů se měnily termíny, se vším se dalo domluvit, vyšli nám vstříc:) Děkujem;)
Petr Binar
Petr Binar
2023-08-06
Pořádná laser aréna, skvělá dětská herna a mnoho dalšího! 👍
Danny Sobotka
Danny Sobotka
2023-07-22
Skvělá obsluha jeto tam krásné moc povedené
Petr Opatřil
Petr Opatřil
2023-05-10
Skvělá, promyšleně postavená aréna na dvě patra, navíc možnost VR. Obsluha pohodová, ochotná. Co oceníte mimo hru je bezkonkurenční zázemí, kde se občerstvíte a klidně i dáte sprchu. Tohle je jednoznačně za plnej počet!
Petra Čechová
Petra Čechová
2023-04-09
Moc milá a vlídná obsluha, přehledná online rezervace, skvělá hra laser game, koutek pro nejmenší jen s dřevěnými hračkami. Moc rádi se vracíme a těšíme se na příště 🙋

Pokud se Vám u nás líbilo, budeme moc rádi, když nás podpoříte a dáte nám recenzi na google.comseznam.cz nebo Facebooku.